Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-flop straffes: Skal betale 7,5 mio. kroner

FC København fik aldrig noget særligt ud af Mateo Tanlongo. Nu er argentineren havnet i problemer.

Han var på vej til Racing Santander, men valgte i stedet at lade sig udleje til FC København, og lejeaftalen til den danske klub har nu givet midtbanespiller Mateo Tanlongo problemer.

I en spansk domstol er han blevet beordret til at betale 7,5 millioner kroner til Racing Santander for brud på en aftale.

Det skriver flere spanske medier, blandt andet AS.

Selv om der ikke var noget underskrevet, følte Racing Santander sig sikker på, at man havde indgået en aftale med midtbanespilleren, der til dagligt er på kontrakt i Sporting CP.

Og man har altså ment, at han løb fra aftalen.

I en spansk domstol har Racing Santander fået ret, efter præsidenten i klubben, Manolo Higuera, der også er advokat, fremlagde beviser for, at der var indgået en aftale ved at vise udvekslinger via WhatsApp med en agent fra Stellar Group, der er Tanlongos agent.

Samtidig havde kommunikationsafdelingen i klubben forberedt en præsentationsvideo med Tanlongo.

Racings sportsdirektør, Roberto Gonzalez, kommunikationschefen og en talsmand for klubben vidnede alle i retssagen, som man endte med at vinde.

Mateo Tanlongo har muligheden for at appellere afgørelsen.

Den argentinske midtbanespiller var en stor skuffelse i FC København, og han endte med kun at spille 45 minutters pokalfodbold, inden FCK sendte ham tilbage til Sporting CP.

I dette forår er han blevet udlejet til Rio Ave.