Video : Tipsbladet
Superliga

FCK melder ud: Boilesen ramt af alvorlig knæskade

Nicolai Boilesen er blevet ramt af en ny alvorlig knæskade, og forsvarsspilleren står foran en pause på op til et år, meddeler FC København nu.

Der kommer til at gå lang tid, før Nicolai Boilesen igen er klar til at spille en fodboldkamp. 

FC København-profilen kom galt afsted i onsdagens Future Cup-kamp mod Randers, og i dag er Nicolai Boilesen så blevet scannet. 

Desværre er der tale om en ny alvorlig knæskade, der kommer til at holde Nicolai Boilesen ude i op til et år. Det skriver FC København på klubbens hjemmeside. 

- Vi kender alle Boiles uheldige historik med alvorlige skader, der flere gange har sat ham langvarigt ud af spillet. Det gør det selvfølglig ekstra svært både for ham, hans holdkammerater og alle, der værdsætter Boile som en dygtig og meget vellidt FCK-spiller gennem mange år. 

- Derfor er vores fokus lige nu på at støtte ham, så godt vi overhovedet kan og vi vil opfordre alle omrking klubben til at gøre det samme, siger Jacob Neestrup. 

Nicolai Boilesens kontrakt med FC København løber frem til sommeren 2025.  

Det er ikke første gang, at den 32-årige Nicolai Boilesen bliver ramt af en alvorlig skade. Forsvarsspilleren missede også størstedelen af sidste sæson med en knæskade.