• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FC Midtjylland forlænger med central figur

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kian Hansen spiller en vigtig rolle for FCM, og det ser ud til, at de danske mestre har fået papir på ham frem til slutningen af 2021.

Af Oliver Okstrøm

I den seneste tid skulle der angiveligt have været godt med interesserede klubber i FC Midtjyllands forsvarsspiller Kian Hansen, der eftersigende kunne sende ham på endnu et eventyr i udlandet.

Sådan lader det dog ikke til, at det bliver i denne omgang. Midtjyderne har nemlig forlænget kontrakten med den 29-årige spiller, der bliver 30 år i løbet af marts.

Det skriver Ekstra Bladet.

Her skulle der være tale om en aftale, der gælder frem til 31. december 2021, og dermed kan man se meget mere af FCM's forsvarstrio med Kian Hansen, Erik Sviatchenko og Alexander Scholz i resten af denne sæson.

Kian Hansen kom til FC Midtjylland tilbage i 2015 fra Nantes, da der var sygdom i den nærmeste familie. Siden er det blevet til 145 kampe i alle turneringer for de danske mestre, hvor han har været en vigtig spiller på holdet. Blandt andet byder han ind med massevis af præcise, lange indkast for holdet.

Foruden FC Midtjylland har Kian Hansen og spillet for EfB i landets bedste række.

Superliga

Mere Superliga

Fokus