• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

FCM-træner om Poulsen-fravalg: Et par stykker centralt har presset sig foran

FCM-anføreren Jakob Poulsen starter på bænken i aftenens Superliga-åbner, og det er ifølge holdets cheftræner, fordi andre midtbanespillere har gjort det bedre i opstarten.

Af Kristian Porse

Inden længe fløjtes den første kamp af Superligasæsonen 2019/2020 i gang mellem FC Midtjylland og Esbjerg fB. 

For knap en time siden tikkede startopstillingerne til opgøret ind, og her var det særligt iøjnefaldende, at hjemmeholdets anfører Jakob Poulsen starter på bænken. FCM-cheftræneren, Kenneth Andersen, forklarer beslutningen med, at andre spillere har budt sig til undervejs i opstarten. Samtidig fastslår han, at Jakob Poulsen stadigvæk er klubbens anfører. 

- Nu vil jeg starte med at sige, at Jakob stadigvæk er holdets anfører, og gør det stadigvæk rigtig godt. Men her i opstarten har vi haft rigtig mange, der har budt sig til, og der har været et par stykker centralt, som har presset sig foran Jakob lige til starten i dag. Så det er derfor., siger han til TV3 Sport. 

Samtidig understreger Kenneth Andersen, at han stadigvæk er tilfreds med hans anfører, der ifølge ham fortsat spiller en kæmpe rolle både på og udenfor banen. 

Kampen mellem FC Midtjylland og Esbjerg var programsat til at starte kl. 19.00, men på grund af vejret er den i første omgang udsat til 19.10. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus