Foto: Getty Images
Superliga

FCM'er om sin debut: Kom fra Fyn som 14-årig

Den 18-årige back Kristoffer Lund fik efter en årrække i FCM sin debut torsdag aften i pokalkampen mod OB.

FC Midtjylland gav torsdag aften debut til to spillere i form af unge Kristoffer Lund og brasilianske Ailton i pokalsejren over OB på 2-1. For sidstnævnte havde ventetiden på de første officielle minutter for midtjyderne dog varet en del længere.

Den nu 18-årige Lund kom til FCM som U14-spiller, hvor han flyttede fra Kerteminde på Fyn. Derfor var det selvsagt en stor oplevelse for ham, fortæller han på Midtjyllands hjemmeside.

- At få oplevelsen med sin debut tæt på, hvor jeg kommer fra, betyder meget, selvom jeg har været i FCM i en del år efterhånden, siger han og fortsætter:

- Det var fantastisk. Det var lidt en anden kamp, end jeg er vant til, med en masse fight og dueller, men jeg føler, det gik fint. Det giver blod på tanden for mere, lyder det fra Kristoffer Lund.

Den unge FCM-back peger endvidere på, at han i sommer havde et mål om, at han skulle have debut i løbet af denne sæson, og det blev til de sidste 18 minutter af opgøret efter han kom på banen for netop førnævnte brasser.

Lund var dog ikke den eneste, som gjorde sig bemærket for FCM. Det samme gjorde målscoreren til 2-1, Gustav Isaksen. Hans ord om opgøret kan læses her.