Video : Tipsbladet
Superliga

Flæskede Jordan Larsson: Den blev lidt grimmere...

Silkeborg-spilleren Pelle Mattsson lavede en slem tackling på Jordan Larsson i første halvleg af opgøret mod FC København.

Tipsbladet (PARKEN): Silkeborg-spilleren Pelle Mattsson ville begå et helt klassisk professionelt frispark på Jordan Larsson midtvejs i første halvleg, og han fik så sandelig også nedlagt den svenske FCK-spiller.

Måske også lige voldsomt nok.

Pelle Mattssons tackling på Jordan Larsson var så hård, at mange på grønsværen appellerede for et rødt kort i stedet for det gule, Mattsson selv rakte ud efter. Silkeborg-spilleren medgiver, at tacklingen var i den hårde ende af skalaen.

- Jeg prøver at lave et professionelt frispark i en omstilling, og så blev den lidt grimmere, end jeg havde tænkt mig. Jeg havde egentlig bare tænkt mig at spænde ben for ham, siger Pelle Mattsson og tilføjer:

- Men det var ikke sådan, at jeg tænkte "Åh, shit, jeg har lavet et rødt kort her". 

Jordan Larsson mener imidlertid, at et rødt kort sagtens kunne have været fundet frem fra dommer Jørgen Daugbjerg Burchardts baglomme. 

- Jeg har ikke set den her efterfølgende, men jeg har hørt, at den var meget grim. Jeg forstår godt, at han prøver at stoppe kontraangrebet, men når man træder så højt oppe, synes jeg måske, at det skulle have været et rødt kort, fastslår Larsson og fremviser tydelige mærker på anklen fra mødet med Pelle Mattssons støvleknopper. 

Og tilbage til Pelle Mattsson.

Silkeborg-spilleren havde bestemt ikke nogen heldig eftermiddag i Parken. Foruden den omtalte situation, hvor han lænede sig op ad et rødt kort, var det ham, der kostede målet til 2-0 med en fejlaflevering nede omkring eget felt. 

- Det er en del af fodbold at lave fejl. Det er ikke sådan, jeg ligger søvnløs over det, jeg skal nok komme videre. Jeg er ikke lavet af vat, jeg er lavet af rugbrød, men jeg er da pisse irriteret over, at det koster et mål i dag, lyder det fra Silkeborg-spilleren.

FC København vandt opgøret 2-0.