Foto: Getty Images
Superliga

Forarget Thomasberg: Det var hensynsløst

Alexander Linds tackling på Martin Fraisl, der sendt den østrigske keeper ud på en båre, var hensynsløs, fortæller FCM's cheftræner, Thomas Thomasberg.

Alexander Lind løb med overskrifterne efter Silkeborgs 4-1-nederlag til FC Midtjylland - og det var ikke, som det ellers har været for vane, for sin skarpe målnæse. 

Nej, den unge skarpretter lavede en særdeles uheldig tackling på FCM's keeper Martin Fraisl, der efterfølgende måtte bæres ud på en båre, efter han havde ligget bevidstløs i en stund. 

Selvom der var ingen onde intentioner bag Linds tackling, vakte det alligevel forargelse hos 'Ulvenes' cheftræner, Thomas Thomasberg.

- Man er lidt forarget over, at der er nogen, der sætter andres helbred på spil. Jeg tror ikke, det var hans intention, men han tager slet ikke hensyn til vores målmand. Han kom ud med hovedet først, så det blev meget brutalt og hensynsløst. Det var måske en frustration i momentet, der desværre betød, at vores målmand måtte udgå, fortalte han til Viaplay efter kampen. 

Midtjyllands sejr bringer dem op på andenpladsen a point med FC København, og de sort- og rødklædte har nu vundet syv ud af de sidste otte Superliga-kampe. 

I næste spillerunde møder de ærkerivalerne fra Viborg på hjemmebane. 

Kampen spilles mandag den 4. december klokken 19.00.