• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Forlader BIF: Jeg havde brug for luftforandring

Foto: AGF

Peter Bjur glæder sig over skiftet fra Brøndby IF til AGF. Han har haft brug for luftforandring, fortæller han til sidstnævntes hjemmeside.

Af Victor Risager

Det er ikke ofte, at AGF og Brøndby IF handler indbyrdes, men det er sket fredag. 22-årige Peter Bjur forlader Vestegnen til fordel for Aarhus, har begge klubber bekræftet fredag eftermiddag. 

Peter Bjur har i de seneste to sæsoner stort set ikke fået spilletid i Brøndby IF, dels grundet en skade i sidste sæson, og skiftet er noget, han selv har ønsket. Det fortæller han også selv til AGF’s hjemmeside.

- Jeg var kommet et sted i min karriere, hvor jeg havde brug for en luftforandring og for at teste mig af i et nyt sted. Og det er virkelig fedt, at det nu er lykkes at komme her til AGF, hvor der er en spændende udvikling i gang i et professionelt og godt miljø, som jeg glæder mig til at blive en del af, siger Peter Bjur til agf.dk.

Ønsket om luftforandring har Brøndby IF desuden helt forståelse for. Det siger Carsten V. Jensen, fodbolddirektør hos de blågule, til Brøndbys hjemmeside.

- Peter er en dygtig fodboldspiller, og vi forstår til fulde, at Peter gerne vil prøve sig selv af et andet sted i jagten på mere spilletid. Peter har en alder, hvor det er det helt rigtige for ham og hans karriere, så vi vil gerne takke ham for hans indsats og ønsker Peter held og lykke med hans næste skridt, siger “CV”.

Peter Bjur, 22 år, nåede 36 kampe for Brøndby IF, men har i denne sæson blot optrådt i fire kampe. Hos AGF har han skrevet under på en kontrakt, der gælder for de kommende knap fire år. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE