• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

- Forstår seriøst ikke al den snak om Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF-profilen Kamil Grabara mener, at Brøndby IF bør høste mere anerkendelse, end de får for topplaceringen i Superligaen.

Af Ole Hoffskov & Troels Bager Thøgersen

Brøndby IF, FC Midtjylland, AGF og FC København.

De fire klubber udgør lige nu toppen af Superligaen, og det er der næppe ret mange, der er forbavset over efter 17 runder. At Brøndby IF er topholdet, var der dog sandsynligvis ikke ret mange, der havde spået på forhånd.

De blå-gule har været uhyre effektive i denne sæson, og det har i høj grad været stolpe ind. Derfor betegnes Brøndby af mange som et lidt "heldigt" tophold.

Det undrer AGF-målmanden Kamil Grabara. Han mener, at Brøndby fortjener større anerkendelse, end de får.

- Jeg forstår seriøst ikke, hvorfor der er så meget snak om Brøndby, og om deres spillestil. De har altså flest point i ligaen. De har vundet flest kampe, de har scoret flest mål, og jeg forstår ikke, hvorfor de ikke får den respekt, de fortjener. De ligger altså nummer ét. Jeg forstår ikke, at folk, jeg vil ikke sige ikke har respekt for, men nærmere forsøger at diskreditere deres sæson, siger Kamil Grabara til Tipsbladet og tilføjer:

- De er et svært og stærkt hold at møde, de er fulde af energi med de unge spillere, de stiller med, og de er en helt oplagt mesterskabskandidat. Men på tv og i aviserne kan man høre og læse, at de kun har en procents chance for at vinde turneringen. Med al respekt har de mere end én procents chance, vil jeg mene.

Kamil Grabara og holdkammeraterne i AGF møder søndag klokken 16.00 FC København i Parken. To timer senere er der også topkamp på heden, når FC Midtjylland får besøg af Brøndby IF.

Du kan læse et længere interview med Kamil Grabara i Tipsbladet, som er på gaden i dag. I avisen får du masser af optaktsstof til rundens to topkampe. Vi har også talt med Mikael Uhre, Kristian Bach Bak og Rasmus Falk, og derudover kan du læse et interview med Vejles to kroatere Denis Kolinger og Dominik Kovavic - og meget mere. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus