• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Frendrup om ny position: Her vil jeg helst spille

Foto: Getty Images

Morten Frendrup har fået en ny rolle på Brøndby-midtbanen, som giver nye muligheder. Han vil dog helst spille et andet sted på banen.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby har i denne sæson været stærkt kørende, og de er godt inde i mesterskabskampen. En af de spillere, som har løftet en stor del af ansvaret er midtbanespiller Morten Frendrup, som blev 20 år for få dage siden.

I denne sæson har han tidligere dækket den defensive midtbane, men nu er han rykket frem på 8'er-positionen, som giver noget andet til hans spil. Det fortæller han om i et interview med Brøndby-fanmediet 3point.dk.

- Det passer mig egentlig fint. Jeg vil bare gerne spille og hvis Niels (Frederiksen, red.) synes jeg skal spille 8'eren, så spiller jeg der. Hvis jeg skulle sige, at jeg havde en favoritposition, er det nok 6'eren, men jeg synes også det er fedt at spille 8er. Der er man lidt mere fri til at stikke afsted, siger Frendrup, som også har vikariet på begge wingbacks.

Endvidere peger han på, at der er en god stemning på holdet i øjeblikket, hvor der re en fed energi sammen - og hvis nogen er lidt nede, så hjælper de hinanden med at komme op igen.

Søndag venter et møde med ærkerivalerne fra FC København, hvor han desuden peger på, at han håber på at kunne få scoret sit første Superliga-mål. Særligt efter et par store afbrændere, erkender han.

Kampen mellem FC København og Brøndby er den tredje i løbet af sæsonen, hvor de blågule har vundet de to første med 2-1 begge gange. 

Hos Brøndby er cheftræner Niels Frederiksen ikke tilbageholdende med at udpege en svaghed hos FCK. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020