Video : Tipsbladet
Superliga

Frier til AGF-profil: Du får turkort til Hjejlen!

Silkeborg IF-fan Jesper Koerstz Jensen er helt klar i spyttet, når snakken falder på, hvilken spiller fra AGF han godt kunne tænke at se i en Silkeborg-trøje.

Der venter noget af en kamp i aften, når Silkeborg IF og AGF tørner sammen.

Begge klubber drømmer om at vinde en titel igen efter en tørke på henholdsvis 23 og 28 år uden en titel.

Når de to hold går på banen, så er der én spiller, som Silkeborg-fan Jesper Koerstz Jensen meget gerne ville ønske var i SIF-trøjen i stedet for den hvide AGF-trøje.

Og det er faktisk en spiller, der tidligere har været i rød og hvid.

- Den er jo helt, helt utrolig nem for mig, for vi skal da have Mads Emil Madsen. Og jeg vil da godt give et tilbud her, hvis du lytter efter, Mads. Kom hjem til Silkeborg, du er og bliver en kunstgræsspiller, og vi vil tilbyde dig et 10-turskort til Hjejlen, og vi vil tilbyde dig et personligt sponsorat af Lars Lilholt, og jeg kunne blive ved. Kom hjem, du hører til på Jysk Park. Du har silkeblod i årene, og det ser helt forkert ud at se dig løbe og lave de stikninger der i Århus, siger Jesper Koerstz Jensen, der heller ikke glæder sig til at se midtbanespilleren i aktion i pokalfinalen:

- Det bliver helt forfærdeligt, og jeg tror også, at han selv kan mærke inderst inde, at det er forkert. Jeg håber, det slår igennem den 9., at han pludseligt ikke kan slå en inderside.

I den anden lejr er AGF-fan Anders Søgaard fascineret af en SIF-angriber, der måske ikke når at blive klar til kampen.

- Jeg havde tre spillere, jeg godt kunne tænke mig, men jeg endte med Alexander Lind. Han vil kunne give vores offensiv noget, jeg synes, den mangler, både i forhold til mål og assister og i presset. Det mangler AGF - det er tit lidt stillestående. Boblerne til det var så en Oliver Sonne, men der er vi godt dækket ind på backs, og så kunne jeg også godt se en Thordarson på AGF's hold, siger han.

Der er kampstart klokken 17.00 i Parken.