Video : Tipsbladet
Superliga

Hård dom over ny FCK-profil: Ikke særlig god

Discovery-ekspert Mikkel Bischoff er ikke stor beundrer af FCK's Scott McKenna.

Det var et stort navn, der kom til Superligaen i vinter, da FC København hentede den skotske landsholdsspiller Scot McKenna på en lejeaftale. 

Erfaring fra Premier League, hvor han har spillet over for kæmpe verdensstjerner, og 33 skotske landsholdskampe på samvittigheden. 

Den stærke skotte har dog næppe levet op til de høje forventninger, og han fik blandt andet hård kritik af David Boysen i Tipsbladets program 'Verdens Lækreste Superliga' - læs mere om det HER.

Og nu slutter Mikkel Bischoff sig til koret af Scott McKenna-kritikere. 

Discovery-eksperten tror ligesom David Boysen ikke, at midterstopperen er i FCK på den anden side af sommerferien.

- Jeg tror ikke, der er nogen chance for, at FC København gør det her permanent. Jeg synes ikke, han har været særlig god. Han har haft lidt effekt i nogle kampe i forhold til, at han kunne 'heade' nogle ting væk. Men FC København har stadig indkasseret mange mål på hjørnespark, fortæller han til Discovery.

- Hvis FCK skal have en stopper, der skal være starter i næste sæson, så skal han være bedre på bolden, og han skal kunne løbe hurtigere. Jeg synes, McKenna er for langsom. Jeg tror ikke, det er én, som FC København vil hente, fortsætter han. 

Scott McKenna har spillet 10 kampe for FC København, siden han ankom i januar - alle sammen fra start.