• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Hammarby-spiller på vej væk: Interesse fra Superligaen

Foto: Getty Images

Målfarlig svensk midtbanespiller er på radaren i Superligaen.

Af Ole Hoffskov

Det er to måneder siden, at transfervinduet lukkede i Danmark - snart åbner et nyt.

Til januar har de danske klubber atter mulighed for at forstærke trupppen, og hvis man skal tro det svenske medie FotbollDirekt, er der Superliga-interesse for den 20-årige midtbanespiller Dusan Jajic.

Dusan Jajic er på kontrakt i Hammarby, men han har i to omgange været udlejet IK Frej i den næstbedste række. Midtbanespillerens kontrakt udløber ved udgangen af 2019, og det trækker op til en skilsmisse i januar, og foruden Superligaen skal der være interesse fra Norge og flere klubber i Allsvenskan.

20-årige Jajic har i denne sæson scoret ni mål i 27 kampe i den næstbedste svenske række, og det må siges at være en ganske udmærket bedrift af en spiller, der primært huserer på den defensive midtbane.

- Det er klart, at der findes interesse for sådan en spiller. Hans stats i år er meget, meget gode, siger spillerens agent, Per Jonsson, til det svenske medie.

Dusan Jajic var tidligere på måneden i aktion for Sveriges U20-landshold i en testkamp mod Danmark. Svenskerne vandt det opgør 3-1. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus