Han skabte et magisk øjeblik på Lyngby Stadion

Tipsbladet zoomer her ind på Superliga-kampen mellem Lyngby Boldklub og Viborg FF.

Lyngby Boldklub
Sævar Magnusson er blevet en kæmpe lokalt helt i Lyngby efter dagens højdramatiske bundbrag mod Viborg. Islændingen blev sendt på banen med et kvarter tilbage, da Lyngby var bagud med 1-0, og 10 minutter senere havde Magnusson så vendt kampen fuldstændigt på hovedet med to flotte scoringer. Høj, høj kvalitet af den unge islænding.

Viborg FF
Nej, nej, nej. Sikke et spektakulært kollaps af Viborg i kampens sidste minutter. Jakob Poulsens mandskab har været svingende i den seneste tid, og med de tabte point i dag kan Viborg ikke længere selv afgøre tingene i kampen om syvendepladsen. Der var ikke mange store Viborg-præstationer i dag, men Serginho leverede flere lækre tekniske detaljer i løbet af kampen. Slutproduktet manglede dog, hvilket ofte har været tilfældet tidligere for offensivspilleren.

Kampens værste:
Lyngby måtte lave en ændring på målmandspositionen på grund af Jannich Storchs skade, og erstatningen David Jensen endte med at få en ærgerlig hovedrolle i dagens ekstremt vigtige overlevelseskamp, da han var alt for langsom til at komme ud i målet ved Isak Jensens scoring. David Jensens sløje aktion, der tangerede et drop, kunne potentielt have kostet Lyngby tilværelsen i den bedste række, men heldigvis for målmanden kom ‘De Kongeblå’ tilbage til allersidst.

Kampens detalje:
Lyngby Stadion eksploderede fuldstændigt i ekstase i det 85. minut, da Sævar Magnusson fra kanten af feltet flugtede bolden i mål via undersiden af overliggeren. I løbet af kampen sad nerverne i store dele af kampen ude på tøjet hos hjemmeholdets fans, men det endte altså med en gigantisk forløsning for Lyngby, der nu kan sikre overlevelse med ét point i udekampen mod Hvidovre, mens OB har kurs mod 1. division.