Video : Tipsbladet
Superliga

Her er de 15 største spillersalg fra Superligaen

Der kan blive sat transferrekord i Superligaen i de kommende uger, og det er nogle dyre spillere, FC Nordsjællands Ernest Nuamah står til at overgå.

Superliga-klubberne er pjattede med at sælge deres spillere dyrt.

Anderledes kan det dårligt siges med så mange store spillersalg i de seneste år, og en række Superliga-klubber arbejder benhårdt for år efter år at sælge spillere dyrt.

Her i sommeren 2023 har FC København og FC Midtjylland solgt dyrt, og nu er der lagt op til, at FC Nordsjælland også sælger dyrt, hvis Ernest Nuamah som ventet ryger afsted til et rekordbeløb.

Der er lagt op til en pris på den dyre side af 150 millioner kroner, hvis en af Europas velhavende klubber, enten i Premier League eller en Europa-deltager på fastlandet, skal have vristet den 19-årige ghaneser fri af FCN.

Og det er noget af en liste, Nuamah i så fald slutter sig til.

På Superligaens Top 15 over de dyreste spillersalg er der kun spillere fra FC København, FC Midtjylland og FC Nordsjælland, mens Brøndby og AGF har Daniel Agger og Yann Aurel Bisseck omtrent 10 millioner kroner længere nede på listen uden for Top 15.

Det er værd at bemærke, at der er tale om unge spillere, uden undtagelse, der har potentiale til at spille i mange år på topplan og til at blive solgt videre med profit – her er ingen spillere over 24 år.

Ud over Nuamah kan også Kamil Grabara og Emiliano Martínez sælges dyrt denne sommer sammen med Nuamahs holdkammerat Adamo Nagalo og i teorien en FCK'er som Elias Jelert eller William Clem.