• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Her er tre mulige afløsere for Justin Lonwijk

Foto: Getty Images

Viborg FF har solgt midtbanespilleren, og selv om truppen er fin, er der en mulighed eller to i det gratis marked, hvis man ønsker det.

Af Kenneth Jensen

15 millioner kroner.

Viborg FF har scoret kassen på at sælge hollandske Justin Lonwijk til ukrainske Dynamo Kiev, og dermed laver man også en kæmpe profit på en spiller, man hentede i FC Utrecht for et år siden.

Så eneste minus for VFF er, at man har solgt på et tidspunkt, hvor transfervinduet er lukket.

Men med bare et par måneder igen af efterårssæson, inden der kommer et VM, tror Viborg FF altså på, at man kan klare sig, inden man kan købe spillere igen i januar.

Men skulle Viborg FF nu få lyst til at hente noget ind allerede nu, ja, så kan Tipsbladet da komme med tre frække forslag til spillere, der kan hjælpe holdet de næste par måneder. Men lad det være sagt med det samme: Der er så absolut langskud, og det er ventet, at VFF klarer sig med det, der allerede er i truppen.

UFFE BECH
29 år, kantspiller

Uffe Bech har ikke været på kontrakt noget sted siden i sommer, hvor aftalen med Panathinaikos løb ud, og spørgsmålet er, hvor frisk han er, og om han overhovedet kan hjælpe et hold med det samme, da det ikke er meget fodbold, han har har spillet de sidste år.

Den tidligere FCN- og Brøndby IF-spiller er kantspiller, og det var faktisk også det, Justin Lonwijk spillede for Viborg FF i denne sæson. 

Potentialet har altid været der, men det er godt nok længe siden, at man har set den bedste udgave af Uffe Bech, og et andet spørgsmål er, om karrieren er ved at være ovre, for han har ikke helt fået gang i det igen.

JEREMY HELMER
25 år, offensiv midtbanespiller

Hollænderen er uden kontrakt, efter han denne sommer forlod AZ Alkmaar. Viborg FF har tidligere haft et godt øje til hollandske spillere, som man har set med Lonwijk og Clint Leemans. Men Helmer er et langskud, og det er da også uvist, om den tidligere hollandske U-landsholdsspiller vil til Danmark.

ZAKARIA LABYAD
29 år, midtbanespiller

Den marokkanske landsholdsbobler var senest på kontrakt i AFC Ajax, og det er tvivlsomt, om han er interesseret i at komme til Viborg FF, efter han i sommer forlod AFC Ajax. Men der er da sket større overraskelser i dansk fodbold, og Labyad kunne være en fin spiller at have i et par måneder. Samtidig har Jesper Fredberg tidligere arbejdet godt med Labyads agenter, der hører til Stellar Group. Det er samme agentnetværk, som sommerindkøbet Nils Mortimer er repræsenteret af.