• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

AGF-profil drømmer om nyt udlandseventyr

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Mads Emil Madsen havde håbet på mere fra sit udlandseventyr, men er nu glad for at være tilbage i Danmark.

Af /ritzau/

For cirka to år siden forlod Mads Emil Madsen tilværelsen i Silkeborg til fordel for et udlandseventyr i først østrigske Lask og dernæst Slavia Prag.

Og selv om det ikke gik som håbet, så ser han ikke på udlandseventyrerne som nederlag.

- Jeg vil ikke sige, at jeg ikke har fået noget ud af mine udlandsophold. Jeg har lært meget om mig selv, og det er jo ikke, fordi jeg har været ude af truppen nogen af stederne. Det har ikke været en kæmpe succes, men jeg ser det heller ikke som et nederlag.

Den tidligere Silkeborg-spiller har fået noget nær en drømmestart i AGF. For nylig kom han sågar på månedens hold i Superligaen, og hovedpersonen selv er da også ganske godt tilfreds med sin første tid i klubben.

- Det har været klasse. Det har været, som jeg havde håbet. Vi fungerer godt som hold, og vi bliver bedre og bedre.

- At jeg er kommet på månedens hold og ugens hold, er ikke noget jeg tænker meget over, men det er selvfølgelig et skulderklap.

Selv om udlandseventyret ikke blev forløst i første omgang, så har Mads Emil Madsen ikke lagt ambitionerne om succes i udlandet helt væk, selv om han er meget glad for at være i AGF.

- Selvfølgelig har jeg ambitioner om at komme til udlandet igen. Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil være så god, som jeg kan, og så god, som jeg kan blive.

- Det tror jeg er på en endnu større hylde end her, men det er selvfølgelig ikke noget, jeg tænker over lige nu. Specielt efter to år hvor det ikke er lykkedes. Jeg er bare glad for at være tilbage i Danmark, fortæller midtbanespilleren.

Næste opgave for Mads Emil Madsen og AGF er på næste mandag, hvor aarhusianerne får besøg af oprykkerne fra Lyngby.

/ritzau/