• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Hobro forstærker sig med Danny Olsen

Hobro forstærker sig med Danny Olsen
Foto: Hobro IK

Danny Olsen skifter til Hobro på en toårig aftale.

Af Kenneth Jensen

Hobro IK er godt i gang med at forstærke truppen forud for sæsonen i Superligaen.

Og at dømme på seneste indkøb mener klubben det alvorligt.

Således har Hobro IK netop præsenteret den tidligere AGF-, FC Midtjylland- og FC Nordsjælland-spiller Danny Olsen, der får en toårig aftale i Hobro.

Danny Olsen, 32 år, kommer på en fri transfer, efter hans aftale med AGF udløb 30. juni 2017.

- Gennem flere samtaler har Danny udtrykt stor tro på vores projekt her i Hobro IK, og vi har kunnet mærke, at han stadig er sulten for at spille på højeste niveau i Danmark. Vi glæder os til at byde en spiller af Dannys kaliber med Alandskampe på CV’et velkommen i Hobro IK, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse og forklarer:

- Vi får i Danny en erfaren spiller, der har prøvet meget, og som ved, hvad der kræves for at spille i Alka Superligaen. Han er en dygtig midtbanespiller med et godt blik for spillet, og så er han dygtig til skabe ro. Derudover har han et godt spark, som gør ham til en stor trussel på skud fra distancen, slutter Jens Hammer Sørensen.

Danny Olsen er også godt tilfreds med nu at have fremtiden på plads.

- Jeg valgte Hobro IK, da jeg har fået et meget positivt billede af klubben. Der virker til at være mange gode folk i klubben, og så er faciliteterne jo efterhånden også blevet rigtig gode her. Jeg har selvfølgelig haftsamtaler med Thomasberg, som jeg også kender fra tiden i FC Midtjylland, og den spillestil, han gerne vil praktisere, passer godt til den måde, jeg gerne vil spille fodbold på. Så hele pakken passer godt, siger Danny Olsen.

- Jeg skal give noget erfaring videre til de unge spillere i truppen samt til de spillere, som ikke har så meget erfaring med at spille i Alka Superligaen. Derudover skal jeg bidrage med atskabe noget ro og forhåbentligt også score nogle mål. Jeg ser frem til at komme i gang, og jeg glæder mig til at lære mine nye holdkammerater at kende, forklarer han.

Danny Olsen får trøje nummer 9 i Hobro.

Ud over Danny Olsen har klubben også hentet blandt andre Rasmus Minor Petersen, Vito Hammershøy-Mistrati og Edgar Babayan.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus