Foto: Getty Images
Superliga

Rasmus Højlund-salg ærgrer ikke Jacob Neestrup

Rasmus Højlunds eksplosive udvikling glæder Jacob Neestrup, der ikke vil ærgre sig over salget af angriberen.

Rasmus Højlunds aktuelle succes vækker kun glæde hos Jacob Neestrup, selvom FC København sidste vinter valgte at sige farvel til den unge angriber, der nu scorer mål på samlebånd for Danmark og Atalanta. 

- Jeg er glad for alle de spillere, der har været igennem vores talentafdeling, som lykkes. Og det er uanset, om de spiller i FC København eller i udlandet. Jeg er glad på alle FCK'eres vegne, når de lykkes godt, lyder det fra Jacob Neestrup efter onsdagens træning i FC København. 

FC København-bossen afviser, at han sidder tilbage med ærgrelse over, at Rasmus Højlunds store gennembrud ikke blev i FC København. 

- Jeg er kun lykkelig på Rasmus' vegne. Det er over et år siden nu. Jeg er bare glad for, at Rasmus er lykkedes. Det fortjener han, siger Jacob Neestrup. 

Er Rasmus Højlund et eksempel på, at det kan være meget svært at spotte, hvem der på sigt kan blive rigtig gode? 

 - Det viser bare, at talentudvikling er ekstremt komplekst og overhovedet ikke så simpelt, som mange gør det til. Vi er rigtig glade for, at Rasmus lige nu er ved at få sit helt stort gennembrud, siger Jacob Neestrup. 

Rasmus Højlund nåede at spille 15 Superliga-kampe for FC København, hvor angriberen ikke kom på tavlen. Højlund scorede fem mål for FC København i Conference League og i kvalifikationen til samme turnering, inden han i januar 2022 blev solgt til Sturm Graz for omtrent 19 millioner kroner.