• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hoff Thorup: Har gode minder fra Brøndby Stadion

Foto: Getty Images

Johannes Hoff Thorup regner med, at FC Nordsjællands kommende kamp mod Brøndby bliver ligesom de andre, som de har spillet mod dem.

Af Oliver Okstrøm

Der venter FC Nordsjælland en meget afgørende kamp i deres mesterskabsjagt, når de mandag skal møde Brøndby på udebane. Med ét point op til førstepladsen med to kampe tilbage af sæsonen er der selvsagt en del på spil.

FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup har i den forbindelse et klart billede af, hvordan det bliver at møde de blågule fra den københavnske vestegn. Det fortæller han om på klubbens hjemmeside.

- Jeg tror, at det bliver en kamp, der kommer til at minde meget om de andre kampe, vi har spillet mod Brøndby. Der har vi set, at det hold, som har bolden, vil fremstå bedst. Når de har kunnet presse os, er det, fordi de har haft bolden i længere perioder, og på samme måde har vores spil været bedst, når vi har haft boldbesiddelsen, siger han ligesom de forbereder sig på, hvilken formation, de skal op mod.

Derudover er det et sted, som han har det godt med at være. Tidligere på sæsonen vandt de også med 3-1 på udebane der, ligesom de har vundet på hjemmebane begge gange i denne sæson

- Vi ved, at det er et svært sted at spille, men vi har omvendt også gode minder fra Brøndby Stadion. Især vores sidste møde har vi gode minder fra, hvor vi havde nogle rigtig gode perioder med bolden og fik flyttet den godt rundt. Så vi vil gerne skabe det samme kampbillede, lyder det fra FC Nordsjælland-træneren.

Derudover kommer han ikke til at holde øje med, hvordan det går i kampen mellem Viborg og FC København lige inden.

- Vi skal bruge det så lidt som muligt, for det har ingen betydning for os. Vi skal ud at vinde, og det kommer ikke til at ændre sig på grund af, hvordan andre hold spiller. Det vigtigste er, at spillerne er fuldstændig fokuserede på den opgave, der nu venter, og det har de været rigtig dygtige til indtil nu, så det forventer jeg bestemt også, at de er på mandag, fortæller Thorup.

I stedet er han mest opmærksom på sine egne spillere, da det er nu, at man kan løbe ind i skader og karantæner efter en lang sæson med mange kampe.

Selv har han også peget på, at der skal gøres rent bord for at tage mesterskabet. Læs mere om det her.