• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Horsens forstærker sig: Henter 23-årig midtstopper

Horsens forstærker sig: Henter 23-årig midtstopper
Foto: AC Horsens

AC Horsens henter Alexander Ludwig, der senest var på kontrakt i HB Køge.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben AC Horsens har allerede gjort det klart, at der skal forstærkninger til midterforsvaret til, og nu kan klubben så fortælle, at den har skrevet kontrakt med midterforsvarer Alexander Ludwig, der senest kommer fra et ophold i HB Køge.

Ludwig har fået en toårig aftale med AC Horsens, og Bo Henriksen er ikke overraskende begejstret for at få den 23-årige forsvarsspiller på kontrakt.

- Der er ingen tvivl om, at han er en ønskespiller, og jeg har efterhånden talt med ham i fire-fem måneder. Han kommer med masser af power og energi, og han var med til at lave 17 clean sheets i HB Køge i sidste sæson. Jeg er dybt imponeret over, hvad han kan, og vi glæder os til at se ham i den gule trøje, siger Bo Henriksen.

Den 184 centimeter høje forsvarsspiller har tidligere spillet for Fremad Amager, Tårnby Boldklub, FC Midtjylland, FC Hjørring, Vendsyssel FF og HB Køge. Han står noteret for en enkelt Superliga-kamp tilbage i 2011, hvor han spillede 90 minutter for FC Midtjylland i et nederlag mod AaB.

- Efter nogle år i 1. division har jeg en stor sult efter at spille superligafodbold, og jeg har haft nogle gode snakke med Bo, der allerede tog kontakt til mig i januar. Jeg har fået et godt indtryk af, hvad han og AC Horsens står for både sportsligt og socialt, og jeg har en god feeling. Skiftet til AC Horsens er det rigtige step for mig, og jeg glæder mig til at bevise mit værd i Superligaen og AC Horsens, siger Alexander Ludwig.

Ludwig var fast mand på HB Køge-holdet i den netop afsluttede sæson, hvor HB Køge var i landets næstbedste række.

Superliga

Mere Superliga

Fokus