18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Hvidovre IF - Lyngby Boldklub

Lyngby skal blot bruge et enkelt point ude mod Hvidovre for at sikre overlevelse i Superligaen. Klarer David Nielsen og co. skærene?

Kampfakta:
Kampstart: Lørdag klokken 15:00
Spillested: Pro Ventilation Arena
Dommer: Michael Tykgaard
På TV: Canal 9

Holdnyt:
Hvidovre IF:
Der er fuld spænding for pengene inden sidste spillerunde af sæsonen, hvor fem af seks hold i nedrykningsspillet har noget på spil lørdag eftermiddag.

Hvidovre er det eneste hold i den nedre halvdel af Superligaen, som ikke har noget at stile efter, da nedrykningen allerede blev en realitet for tre spillerunder siden efter 2-2 ude mod Randers.

Til gengæld kan storkøbenhavnerne ende med at få afgørende betydning for hvilket hold, som skal gøre dem følgeskab ned i NordicBet Ligaen.

I Odense skal de håbe på, at Hvidovre kan hive sig op til en sidste dans, mens lørdagens modstander fra Lyngby vil håbe på, at Per Frandsen og co. allerede har smidt håndklædet i ringen.

Hjemmeholdet har spillet et ganske glimrende forår, hvor de har givet kamp til stregen i langt størstedelen af kampene, og hvor det blandt andet er blevet til fire point i to kampe mod netop Lyngby.

Siden nedrykningen blev en realitet er Hvidovre dog dalet lidt i kadence. Både mod OB og Vejle har klubben fra den københavnske vestegn virket til at mangle de afgørende procenter, som tidligere på foråret gjorde dem til et besværligt mandskab at besejre.

Hvidovre må undvære karantæneramte Christian "Greko" Jakobsen samt Nicolai Clausen og Marco Ramkilde, som sidder ude med skader.

Lyngby Boldklub:
Meget skal gå galt, hvis David Nielsens Lyngby skal ende med at tage turen ned i NordicBet Ligaen med Hvidovre, men intet er sikkert endnu.

Én ting som er sikker, er at, nordsjællænderne tog et stort skridt mod overlevelse i mandags, da de med et fantastisk comeback hjemme mod Viborg fik vendt 0-1 til 3-1 i kampens sidste ti minutter.

Lyngby har fået troen tilbage med tre sejre i de seneste fire kampe, og især kampen mod Viborg, hvor de med masser af energi og vilje, fik vendt skuden, må have givet et ordentligt boost.

Et enkelt point her mod Hvidovre vil være nok til at sikre overlevelse, mens det til gengæld ender med nedrykning, hvis OB vinder over Viborg og Lyngby taber til Hvidovre.

Klarer David Nielsen og co. skærene, eller går der gummiben i den på Pro Ventilation Arena?

Pascal Gregor er tilbage fra karantæne, men til gengæld er Magnus Riisgaard Jensen ude med en skade, og det samme er Parfait Bizoza og Rezan Corlu. Gustav Mortensen er ikke udtaget. 

Karantæner:
Hvidovre IF: Christian "Greko" Jakobsen
Lyngby Boldklub: Ingen

Bud på startopstillinger:
Hvidovre IF (4-3-3): Djukic - Iljazovski, Olsen, Killerich, Nielsen - Jørgensen, Fredslund, Gemmer - Qamili, Thomsen, Papa  

Lyngby Boldklub (3-4-3): Storch - Gregor, Bjelland, Lissens - Storm, Rømer, Winther,  Finnsson - Magnusson, Gudjohnsen, Amon 

Dom:
Lyngby sikrer overlevelse med et enkelt point i Hvidovre, og man må derfor gå ud fra, at gæsterne går kontrolleret til værks på Pro Ventilation Arena, hvor de kan overlade initiativet til hjemmeholdet, og lukrere på omstillinger.

Hvidovre har derimod intet andet end æren at spille for, og lignende i seneste kamp mod Vejle et hold, som var ganske sommerferie-parate.

Meget kan komme til at afhænge af meldingerne fra Viborg, hvor OB kæmper for en sejr, men uagtet bør Lyngby gøre nok mod Hvidovre, som er dalet i kadence siden nedrykningen blev en realitet.

2-1 til Lyngby.

Spilforslag:
Lyngby vinder til odds 2.07 ved NordicBet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.