• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Malte L. Nørgaard

Ironisk Grabara vil have sat overvågningskamera op

Foto: Getty Images

Kamil Grabara undrer sig over, at der stilles spørgsmål til, hvorfor han hurtigt forlod Parken søndag.

Af Malte L. Nørgaard

Der blev løftet et øjenbryn eller to, da Kamil Grabara efter søndagens sejr over AGF lynhurtigt smuttede fra Parken uden at gå i bad, fordi han havde siddet på bænken i hele opgøret.

Men hovedpersonen synes ikke selv, at hans opførsel var mistænkelig. Tværtimod.

Det siger han til BT.

- Det var ikke nødvendigt for mig at tage et bad i søndags, fordi jeg ikke spillede. Jeg var ikke svedig, så der var ikke nogen grund til at blive længere. Men hvis det er noget, der går jer på, så skal I måske sætte overvågningskameraer op for at se, hvor hurtigt folk smutter, når de ikke spiller.

- Som mennesker har vi alle ambitioner, og det går ikke altid vores vej. Selv om fodbold også er en forretning, så er der mange følelser involveret. Og jeg siger ikke, at folk skal sætte sig i mit sted, for de har nok større problemer end mig. siger han til avisen.

I samme interview understreger han på ny, at han ikke behøver 'være bedste venner' med Matt Ryan, der stod i FCK's mål søndag. Til gengæld lover han, at han tager ansvar for, at de begge to får de bedste træninger sammen.

Kamil Grabara var tilbage i målet for FCK onsdag aften, da de danske mestre tabte 5-0 til Manchester City i Champions League. Her kan du læse, hvad han sagde efter kampen.