• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Isaksen om kanonslag mod Lössl: Frygteligt

Foto: Getty Images

Gustav Isaksen priser sig lykkelig for, at FCM-fansene selv opførte sig ordentligt denne gang.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland sikrede sig fredag aften en plads i Conference League i næste sæson, da de slog Viborg med 1-0 på udebane i den altafgørende playoff-kamp om pladsen. Det var dog scenerne udenfor banen, der tog opmærksomheden til sidst.

Her kastede Viborg-fans i to omgange kanonslag ind på banen mod FCM-målmand Jonas Lössl, hvor det anden gang betød, at dommeren sendte alle spillere af banen og ned i omklædningsrummene. Det var noget, som FCM's Gustav Isaksen var meget ærgerlig over, fortæller han i et interview med Viaplay.

- Det er frygteligt, at det skal ødelægge kampen, og at vi ender med at løbe ind i omklædningen. Det er noget rod, men jeg er glad for, at vores fans opførte sig ordentligt, og at vi ender med at vinde det her. Det er fedt, lyder det fra Isaksen.

Han kommer dog ind på, at hændelserne gav holdet noget ekstra motivation.

- Vi har helt oppe og køre inde i omklædningen, så det var monsterfedt øjeblik, selvom det var frygteligt, fortæller Superliga-topscoreren.

Endvidere peger han på, at sejren er et plaster på såret i en skuffende sæson, men at det ikke redder sæsonen for dem, da de skal ligge på enten første- eller andenpladsen i ligaen.

I videoen øverst kan man se, hvordan det gik til.