• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Jeg har bænket Lössl før, det kan jeg gøre igen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Elias Olafsson er sikker på, at han kan genvinde pladsen i FC Midtjylland.

Af Ole Hoffskov

Hvem der er første- og andetvalget til målmandsposten i en fodboldklub er normalt et af de spørgsmål, hvor svaret giver sig selv. I FC Midtjylland er det aldrig helt til at vide - i hvert fald ikke ret lang tid ad gangen.

I øjeblikket er det Jonas Lössl, men da sæsonen startede, var det Elias Olafsson. I sidste sæson indledte Lössl som førstevalget, men han blev vippet af pinden af Olafsson, før han i øvrigt blev skadet, og David Ousted måtte hidkaldes. 

Men lige nu er det altså Lössl, der nyder tilliden fra Albert Capellas, og det ærgrer Elias Olafsson, der dog er sikker på, at han nok skal vinde pladsen tilbage.

- Det her er fodbold. Der er kommet en ny træner, og han har andre prioriteter. Jeg har slået ham (Lössl, red.) af én gang, og det er målet at gøre det igen, siger islændingen til fotbolti.net.

Elias Olafsson er lige nu samlet med det islandske landshold, og heller ikke her ved han, om han har udsigt til spilletid i de kommende kampe.

- Det er ikke noget, der har været oppe at vende. Vi er tre gode målmænd, der kæmper om den samme position. Der er en åben kamp, lyder det fra FC Midtjylland-spilleren.

22-årige Elias Olafsson har spillet 11 kampe for FC Midtjylland i denne sæson - han har siddet på bænken i de seneste fem.