Video : Tipsbladet
Superliga

- Jeg tror stadig på FC København

Selv om FC København er seks point efter topholdene i Superligaen, er det stadig Mikkel Bischoffs favorit til at vinde DM-guld.

Bookmakerne siger FC Midtjylland eller Brøndby IF - Mikkel Bischoff siger FC København.

Discovery-kommentatoren har - trods FC Københavns to nederlag i starten af mesterskabsspillet - stadig tro på, at Jacob Neestrups tropper vinder det danske mesterskab, når guld, sølv og bronze skal uddeles om otte runder.

- Jeg har stadig FC København. Jeg tror stadig, de kan gøre det, at de kan vende det. Nu har de oplevet den modgang, de også oplevede i sidste sæson og også har oplevet i perioder under Neestrup og fået vendt det. Det her resultat på Brøndby Stadion (uafgjort mod Silkeborg, red.) kan være med til at vende det for FC København - at de med en god træningsuge og et godt resultat i Herning kan køre det hjem. Så jeg tror stadig på FC København, siger Mikkel Bischoff til Discovery.

Kampen på søndag i Herning mod FC Midtjylland er dog helt afgørende for FCK's muligheder.

- Jeg kan komme med alle mine kloge ord og hvis'er, hvis de taber i Herning, er det jo slut. Så er de for langt efter FC Midtjylland. Så er det syv kampe og ni point, så kommer det ikke til at ske for FC København. Det ved de godt. De kan ikke tåle at tabe, og de skal højst sandsynligt vinde. Det lover godt for den fodboldkamp, siger Discovery-eksperten.

Der er kampstart klokken 18.00 i Herning på søndag. Her plejer FC København at have det svært, og de danske mestre har bare fået en sejr i de seneste 13 Superliga-opgør i Herning. 11 af dem er blevet tabt.