Video : Tipsbladet
Superliga

Jesper Christiansen ny cheftræner for Brøndbys U19

Brøndby IF har ansat Jesper Christiansen som ny cheftræner i stedet for Menno van Dam, der er blevet ansat som cheftræner for AaB. Jesper Christiansen var allerede i trænerteamet i BIF.

De har ledt efter en ny U19-træner, og nu har Brøndby IF fundet ham.

Valget af faldet på Jesper Christiansen, der hidtil har været assistenttræner på Brøndbys U19-hold. Han afløser dermed Menno van Dam, der er blevet cheftræner for AaB.

Jesper Christiansen - ej af forveksle med den tidligere FC København-målmand - har tidligere været cheftræner for U19-holdet i SFB-Oure, og nu skal han altså forløse talenterne i Brøndby.

- Efter en flot sæson med U19 har vi været stolte over at sende Menno van Dam videre til et job som Superliga-træner, som jo er resultatet af et flot arbejde fra både Menno, men også hele teamet omkring holdet i Brøndby Masterclass. Vi har i den forbindelse skullet finde en ny cheftræner, og her er valget faldet på Jesper Christiansen, siger Bjørn Holm, der er head of coaching i klubben, og fortsætter:

- Jesper kommer fra en stilling som assistenttræner på U19-holdet, og han har i den forgange sæson haft stor andel i den udvikling, holdet har gennemgået. Han ved præcis, hvem vi er, og hvad vi vil, og på den måde er Jesper det helt rigtige valg som U19-cheftræner, så vi fortsat kan ruste vores unge talenter til at tage skridtet op i Superliga-truppen.

- Vi ønsker at fortsætte den udvikling, vi er i gang med i Masterclass, og her er faglighed, relationelle kompetencer og kontinuitet nøgleord for os. Og i det lys er vi ikke i tvivl om, at vi med Jesper har den helt rigtige profil.

Jesper Christiansen er glad for at få chancen.

- Mit første år i Brøndby Masterclass har på alle tænkelige måder været helt fantastisk, og jeg er ekstremt glad over, at jeg hver dag er en del af et fællesskab fyldt med kompetente og gode mennesker. Jeg er utrolig stolt over, at Brøndby IF har valgt, at jeg fra den nye sæson skal være cheftræner for U19, og jeg ser frem til, at vi i fællesskab fortsat skal skabe et miljø, hvor klubben og vores unge talenter lykkes.

- Masterclass er i rivende udvikling, og jeg glæder mig utrolig meget til at bidrage med at løfte os til det næste niveau, så vi fortsat kan sende dygtige talenter op i Superliga-truppen, siger Jesper Christiansen.