• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Johnny Thomsen om fremtiden: Måske bliver jeg presset ud i noget

Foto: Getty Images

Det står stadig ikke klart, hvad Johnny Thomsen skal, når kontrakten med Randers udløber.

Af Oliver Okstrøm

Superligaens ældste spiller Johnny Thomsen har kontraktudløb i Randers efter denne sæson, da klubben som følge af coronakrisen ikke har penge til at forlænge aftalen med den solide back. 

Endnu har han ikke fundet ud af, hvad der skal ske med ham, fortæller han til fanmediet Hattrick på Randers' officielle hjemmeside.

- Det er nyt for mig stadigvæk. I hele min karriere har jeg altid vidst, hvad der skulle ske seks måneder før. Der har jeg altid haft en afklaring, så i år er det meget anderledes, og der var halvanden måned tilbage af sæsonen, da jeg fandt ud af, at det var slut i Randers. Så jeg har haft lidt kortere tid denne gang til at finde ud af, hvad der skal ske, siger han og fortsætter:

- Det kan være, at jeg bliver presset ud i nogle ting, men nu må vi se. Det er nyt for mig, og indtil videre forsøger jeg at mærke efter og se, hvad der skal ske nu. Hvad skal der ske nu, er stadig en proces for mig. Men et eller andet skal jeg nok finde på, lyder det fra Johnny Thomsen.

Endvidere glæder han sig over, at han ikke er kommet til et punkt, hvor man har været nødt til at gå ind og bære ham ud fra banen, fordi det var blevet for pinligt.

- Jeg tror det er en fodboldspillers værste mareridt, at han skal bæres ud fra banen, hvor man ender med at blive lidt en parodi på sig selv. Det føler jeg ikke, at jeg er nået at blive her, så det er jeg rigtig glad for. Selvom jeg ender i en sæson, hvor alt er anderledes, så er jeg trods alt glad for, at jeg ikke skal bæres fra banen - og hvor jeg stadig har en status, hvor jeg har en vigtig rolle på holdet. Det har været vigtigt for mig, fortæller Randers-backen.

Johnny Thomsen har spillet i Randers siden 2012.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus