• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Kæmpe målmandsfejl sendte Arsenal tilbage på vinderkurs

Foto: Getty Images

Arsenal fik omsider en sejr efter coronapausen, da London-mandskabet slog Southampton med 2-0 på udebane.

Af plbold.dk

Arsenal skulle torsdag aften i 30 graders varme forsøge at få oprejsning mod Southampton efter to nederlag i streg til Manchester City og Brighton. 

Mikel Arteta havde op til opgøret valgt at blande kortene en smule, og Mattéo Guendouzi blev fravalgt fra truppen på grund af 'interne problemer', som den spanske manager formulerede det. 

Efter ti minutters spil fik Arsenal en stor chance, da Tierney sendte en lang bold i dybden til Aubameyang, som skød bolden på overliggeren. 

Ti minutter senere fik The Gunners en hjælpende hånd, eller fod om man vil det, da Saints-keeper, Alex McCarthy, spillede bolden direkte i fødderne af Eddie Nketiah, som nemt kunne løbe ned og prikke bolden det sidste stykke i mål. 

Det blev ikke til flere nævneværdige chancer i første halvleg, og Artete og co. kunne derfor gå til pause med en 1-0-føring. 

I det 84. minut fik Southampton vist Jack Stephens ud, da midtstopperen nedlagde Aubameyang som sidste mand. London-mandskabet fik tildelt et frispark på kanten af feltet, som af flere omgange endte hos Joe Willock, som kunne gøre det til 2-0 på St. Mary's Stadium. 

Kampen endte 2-0 til Arsenal, som spillede sig op på en niendeplads, mens Southampton ligger på en 14. plads - ti point fra nedrykningsstregen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus