Video : Tipsbladet
Superliga

Kære Superliga - du er rablende vanvittig!

Tipsbladet zoomer ind på Superliga-opgøret mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

RIGHT TO DREAM PARK (Tipsbladet): 

FC Nordsjælland - FC Midtjylland 3-3 (3-2)
1-0 Ibrahim Osman (10.)
2-0 Benjamin Nygren (16.)
3-0 Benjamin Nygren (36.)
3-1 Franculino (38.)
3-2 Mads Bech Sørensen (45.)
3-3 Sverrir Ingi Ingason (79.)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
FC Nordsjællands offensiv strålede om kap med solen i første halvleg, hvor Ibrahim Osman, Andreas Schjelderup og Benjamin Nygren broderede sig så legende let igennem, som var de en tyvebande på spil i en ulåst kolonihaveforening. Benjamin Nygren var den store skarpretter med to kasser, og Marcus Ingvartsen skal stå tidligt op for at få sin plads tilbage. 

FC Midtjylland:
Man kan næsten allerede fornemme dollartegnene i øjnene på FC Midtjylland-ledelsen - der står jackpot i panden på Franculino. Den tidligere Benfica-forward bliver bedre og bedre, og igen mod FC Nordsjælland viste han alle de færdigheder, man skal have for at kunne drive det langt som angriber. Franculino placerede sig rigtigt, var stærk i duellerne og målfarlig. Hvis VAR ikke var opfundet, havde FCM-angriberen forladt banen med et hattrick - nu måtte han nøjes med en enkelt scoring.

Kampens værste:
For pokker, Mads Bech Søresen. For pokker, Sverrir Ingason. Det var absolut ikke prangende, hvad FC Midtjyllands normalt så solide midtstoppere præsterede i den defensive ende af banen i første halvleg (ja, aktionerne i den anden ende fejlede ikke noget), men det var vand ved siden af det kollaps, Adam Gabriel havde på højre back.

Tjekken var slet og ret chanceløs over for Andreas Schjelderup, og usikkerheden plantede sig i Gabriels aktioner, der af og til var så forkrampede, at selv de mest simple afleveringer var et problem. Thomas Thomasberg så ingen anden udvej end at flå tjekken ud efter de første 45 minutter - det kunne ikke være anderledes. 

Kampens detalje: 
Kære Superliga, hvor er du dog rablende vanvittig. Og vi elsker dig for det.

FC Midtjylland var døde og begravet, som de har været så mange gange før på Right to Dream Park, hvor det ikke er blevet til en midtjysk sejr siden 2020, men som Fuglen Fønix rejste "ulvene" sig, mens FCN-spillerne fik solstik, og så blev 0-3 vendt til 3-3.

Voldsomt imponerende - men rækker det? FC Midtjylland og Brøndby IF er nu á point før sidste runde, og de blå-gules målregnskab er så meget bedre, at det er Brøndby, der har den helt store matchbold på søndag. Der skal dog ikke mere end et lillebitte Brøndby-koks til for, at de blå-gule kan blive ædt af ulven. Og hvad med FC København, der først spiller tirsdag?

Vi siger det lige igen - kære Superliga, du er rablende vanvittig!