Video : Tipsbladet
Superliga

Kasper Dolberg om Silkeborg IF: Jeg vil elske det

Kasper Dolberg håber, at Anderlecht og Silkeborg IF trækker hinanden i Europa i næste sæson. Den danske stjerne vil ikke udelukke, at han en dag i fremtiden vender hjem til Søhøjlandet.

FREUDENSTADT (Tipsbladet): Det er ikke så ofte, at Kasper Dolberg smiler over hele femøren, men han gør det kortvarigt, da han møder den danske presse i EM-lejren i Freudenstadt onsdag formiddag. 

Det er, da Silkeborg IF bliver nævnt.

Angriberen nåede at spille tre førsteholdskampe for barndomsklubben, før han blev solgt til AFC Ajax, så på den måde har han ikke ret mange minder fra Silkeborg IF, men hjertet har aldrig forladt Søhøjlandet, og aktuelt er Dolberg i en situation, hvor han kan stå foran at skulle møde Silkeborg. Det sker, hvis SIF og Anderlecht trækker hinanden i Conference League efter sommerferien.

- Det vil jeg elske, siger Kasper Dolberg med det føromtalte smil på læben. 

- Jeg er fra Silkeborg, og jeg har ikke spillet på JYSK Park endnu. Det gad jeg da godt at prøve. Det er en klub, der betyder meget for mig. Det er der, jeg har fået min fodboldopdragelse, og jeg har brugt mange år der og kender mange. Jeg synes bare, det er en fed klub.

Så du pokalfinalen?

- Ja, det gjorde jeg.

Hvordan?

- Vi var faktisk ude og spise med Delaney og Augustinsson, så jeg sad og så den på telefonen. Jeg gik lige en tur med barnevognen engang imellem, så jeg kunne få det hele med.

Tænker du nogensinde, at vi får dig at se i en Silkeborg-trøje?

- Det er svært at svare på. Jeg har da tænkt på det, men man ved aldrig, lyder det fra Kasper Dolberg. 

Silkeborg IF vandt som bekendt pokalfinalen med 1-0 over AGF og krydrede dermed sjettepladsen i Superligaen med en titel.