• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Lindstrøm vil gøre som Agger og skaffe Brøndby "millioner i kassen"

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jesper Lindstrøm drømmer om at blive solgt for et millionbeløb, der kan komme hjerteklubben Brøndby IF til gavn - ligesom Daniel Agger gjorde det.

Af Andreas Arp

Brøndby IF er godt i gang med en transformation, der skal give flere af klubbens egne, unge spillere plads på klubbens førstehold.

I de første to runder har det tilmed kastet to sejre af sig - den seneste endda over ærkerivalerne fra FC København i Telia Parken. Her var 20-årige Jesper Lindstrøm én af banens absolut bedste, og den lokale offensivsspiller er om nogen blevet symbolet på den udvikling, som Brøndby er i gang med.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller Lindstrøm, at han elsker livet i klubben, og at han ikke kan forestille sig selv spille i en anden på dansk grund.

Kigger han ud i fremtiden, håber han dog på en dag at kunne kopiere klublegenden Daniel Agger og skaffe Brøndby IF millioner i klubkassen.

- Det er helt afgørende for mig, jeg kan være med til at skaffe mange penge til Brøndby, når jeg på et tidspunkt skal sælges. Som spiller kan du vente, til kontrakten udløber, men med min forlængelse til 2023 har jeg også sendt et klart signal.

- Jeg vil elske at være den spiller, der sørger for, at Brøndby får millioner i kassen, fortæller han til Ekstra Bladet.

Jesper Lindstrøm og Brøndby IF møder søndag AC Horsens hjemme på Brøndby Stadion. Der er kampstart klokken 16.00. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus