• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

LIVE: Sådan gik det til, da Vejle besejrede Lyngby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lyngby Boldklub har det meget, meget svært på fremmed græs. Det skal klubben have brudt, når den søndag gæster Vejle Boldklub. Følg opgøret her - LIVE, minut for minut.

Af Kenneth Jensen

Oprykkerne Vejle Boldklub har været flyvende indtil videre i denne sæson, hvor det er blevet til syv point i fire kampe, og VB har efterladt et meget positivt indtryk - ikke mindst offensivt.

Og nu skal Constantin Galcas mandskab forsøge, om det kan fortsætte de gode takter, når holdet får besøg af Lyngby.

Det er en kamp, hvor hjemmeholdet er favorit - det kan ikke være anderledes. For mens Vejle er godt kørende, har Lyngby Boldklub bare fået to point indtil videre i denne sæson.

Og helt slemt er det på udebane, hvor Christian Nielsens mandskab har tabt begge kampe indtil videre i denne sæson og kan se tilbage på en pointhøst på bare syv point i 16 udekampe i sidste sæsons grundspil og gruppespil.

Får Lyngby brudt med den dårlige udebaneform, eller bliver det mere af det samme? Følg opgøret herunder - LIVE, minut for minut.

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus