Video : Tipsbladet
Superliga

Han prøvetræner i AGF: Her er Uwe Röslers reaktion

AGF ser i disse dage nærmere på en 19-årig midtbanespiller, der kan blive en af løsningerne på midtbanepladserne efter en juni med spillerafgange.

FREDENSVANG (Tipsbladet): På typisk dansk juni-manér kunne solen og vinden ikke helt blive enig om, hvem der skulle bestemme under AGF's tirsdagstræning.

Efter weekendens og sidste uges massive regnskyl så træningsbanen dog fornuftig ud, intensiteten var i top med tændte spillere, og med var et ansigt, der ikke umiddelbart vakte genkendelse.

AGF har ellers sagt farvel til indtil flere spillere som Magnus Knudsen, der skal spille for Holstein Kiel efter et års leje fra FK Rostov, og selv om Benjamin Hvidt var med i træningen, er den egenudviklede, centrale midtbanespiller allerede solgt til Esbjerg, der efter sidste kamp i 2. Division i weekenden dog ikke træner igen før om et par uger.

Men der var en ny mand på anlægget, og der var tale om 19-årige Lamin Trawally.

Han har det seneste år spillet for Casa Sports, en klub i Senegal, og er fra Gambia.

Trawally spiller central midtbane, hvilket stemmer meget godt overens med AGF's nuværende behov for midtbanespillere.

- Stig [Inge Bjørnebye, AGF's sportschef] har haft gode oplevelser med agenten, som han har handlet med i Norge. Han hentede rigtig gode spillere, der siden blev solgt for store penge, siger AGF's cheftræner Uwe Rösler.

- Så vi fik et tip, og det koster os ikke noget. Vi tager et kig. Det er godt for os, og det er godt for den unge mand, der viser sig frem. Vi er i forvejen i undertal, især på midtbanen.

- Vi tager stille og roligt et kig i de næste to uger og tager en beslutning. Så det er en win-win-situation for begge parter, siger Uwe Rösler.

AGF har hentet Henrik Dalsgaard ind fra FC Midtjylland og 19-årige Aksel Halsgaard fra FC Københavns U/19-hold, mens blandt andre Sigurd Haugen vender tilbage fra udlån senere i denne uge.

AGF har ud over Hvidt og Knudsen sagt farvel til målmand Bailey Peacock-Farrell, der indtil videre ikke er blevet erstattet, og til midtstopperen Mats Knoester, der ligesom Burnley-ejede Peacock-Farrell var på leje, i hollænderens tilfælde fra Ferencvaros.

Også Julius Beck, der kan spille central midtbane, er stoppet og nu tilbage som Spezia-spiller efter endt leje.