18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby Boldklub - Viborg FF

Med nederlaget til Vejle er Lyngby stadig i nedrykningsfare, mens Viborg fortsat jagter syvendepladsen.

Kampfakta:
Kampstart: Mandag klokken 14:00
Spillested: Lyngby Stadion
Dommer: Mikkel Redder
På TV: Canal 9

Holdnyt:
Lyngby Boldklub:
Onsdagens opgør mellem Vejle og Lyngby var alt, man kunne forvente af et bundbrag. Masser af fysik, lange bolde, få chancer, dødbolde - ikke en videre skøn fodboldforestilling.

Opgøret kunne sagtens have trillet ud med 0-0, men Lyngby endte altså med at trække nitten, da Vejle-topscorer Onugkha kom højest på et hjørnespark og stangede kampens enlige mål i nettet i anden halvleg.

Bare et enkelt point ville ellers have lunet tilstrækkeligt for David Nielsen og co. som også virkede til at gå til opgøret med netop det for øje, mens nederlaget til gengæld må give lidt nerver på inden de sidste to spillerunder af sæsonen.

Lyngby har tre point ned til OB under stregen, og står pt. noteret for en målscore, som er fire mål dårligere end fynboernes. Det betyder, at nordsjællænderne, som det ser ud nu, kommer til at ende som nedrykker, hvis de ender med samme pointantal som OB.

Nedrykningen truer dermed stadig, og derfor vil det også være enormt vigtigt, som minimum ikke at tabe mandag eftermiddag mod Viborg. Ja, faktisk kan det ene point her faktisk sikre overlevelse, hvis OB taber søndag til Randers.

Pascal Gregor er i karantæne til opgøret. Ydermere er Magnus Riisgaard Jensen ude resten af sæsonen, mens Gustav Fraulo, Enock Otoo, Parfait Bizoza, Rezan Corlu og Gustav Mortensen ikke var med i truppen senest.

Viborg FF:
Jakob Poulsens mandskab er nået så langt, at de kan sige sig fuldkommen fri fra nedrykning. I stedet handler det om at sikre syvendepladsen, som giver en playoff-kamp om Conference League mod Superligaens nummer tre.

Viborg sad på syvendepladsen inden onsdagens ‘topbrag’ ude mod Randers og havde dermed skæbnen i egne hænder, men med et 1-0 nederlag på Cepheus Park, er midtjyderne nu hensat til ottendepladsen med et point op til Randers.

Kampen i Kronjylland bød på en chancefattig og ikke videre sindsoprivende forestilling, hvor nedrykningsspillets to tophold holdt hinanden godt fra fadet, og hvor første halvlegs fremragende solomål af Fuseini blev tungen på vægtskålen.

Viborg havde ellers masser af tid til at finde udligningen, men fik aldrig lagt det afgørende tryk, og Ementas hovedstød på træværket endte vel med at blive den eneste rigtig store mulighed for mål.

Det er ikke helt umuligt, at Jakob Poulsens mandskab får fuldt udbytte ud af de sidste to kampe mod Lyngby og OB, men spørgsmålet er, om Randers så jokker i spinaten mod enten OB eller Vejle?

Jakob Bonde, Jamie Jacobs, Magnus Westergaard, Lucas Lund, Mads Lauritsen og Martin Agnarsson er på skadeslisten.

Karantæner:
Lyngby Boldklub: Pascal Gregor
Viborg FF: Ingen

Bud på startopstillinger:
Lyngby Boldklub (3-4-3): Storch - Meyer, Bjelland, Lissens - Storm, Rømer, Winther,  Finnsson - Magnusson, Gudjohnsen, Amon 

Viborg FF (4-3-3): Mantl - Anyembe, Bürgy, Zalatel, Bundgaard - Grønning, Mbom, Søndergaard - Serginho, Ementa, Jensen 

Dom:
Sæsonens tre indbyrdes opgør mellem Lyngby og Viborg har fordelt sig ligeligt med en uafgjort, og en hjemmesejr til hvert mandskab.

Tilgangen til opgøret må tænkes at blive påvirket lidt af OB - Randers, som spiller en dag forinden, men uagtet resultatet i det opgør, bør Lyngby lige akkurat kunne leve med et X.

Forventningen er en tæt forestilling mellem to jævnbyrdige mandskaber, som for alt i verden i hvert fald ikke må tabe.

1-1 på Lyngby Stadion.

Spilforslag:
Uafgjort til odds 3.50 ved Unibet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.