Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby forlænger med rutineret forsvarsspiller

Brian Hamalainen har forlænget sin kontrakt med Lyngby Boldklub frem til udgangen af 2024.

For et par uger siden fik Andreas Bjelland forlænget sin kontrakt med Lyngby Boldklub, og nu har 'De Kongeblå' også landet en ny aftale med en anden rutineret forsvarsspiller. 

35-årige Brian Hamalainen, der ellers havde kontraktudløb ved udgangen af juni, får nemlig en ny kontrakt, der løber resten af 2024. 

Og det er en aftale, der glæder Lyngbys fodboldchef Nicas Kjeldsen. 

- Med Gustav Mortensen ude for at jagte spilletid i Vendsyssel, så giver det rigtig god mening for os at Brian fortsætter det kommende halve år. Brian er topprofessionel og en kulturbærer, men han viste også mod slutningen af sidste sæson, at han stadig har højt niveau, og at han kan gøre en stor forskel for os.

- Han havde en stor andel i, at vi endte med at klare den i Superligaen, så vi er naturligvis glade for, at vi nu fortsætter samarbejdet, siger Nicas Kjeldsen. 

Brian Hamalainen glæder sig naturligvis også selv over forlængelsen. 

- Jeg er rigtig glad for, at jeg skal starte op med drengene på mandag, og jeg glæder mig til det kommende halve år. For mig var det udelukkende et spørgsmål om, hvorvidt jeg skulle fortsætte karrieren, og ikke et spørgsmål om det lige skulle være i Lyngby Boldklub. Lyngby Boldklub er det eneste rigtige sted for mig, og jeg føler stadig, at jeg kan bidrage. 

- Klubben og menneskerne i den betyder rigtig meget for mig, og jeg er glad hver dag, jeg møder ind på Lundtoftevej. Nu glæder jeg mig bare til kommende sæson, der igen bliver enormt spændende for os, lyder det fra Brian Hamalainen. 

Brian Hamalainen har spillet over 100 Superliga-kampe for Lyngby Boldklub. Den erfarne forsvarsspiller indledte sin seniorkarriere i den nordsjællandske klub, inden han i 2011 skiftede til belgiske Zulte Waregem. 

Efter ophold i Genk og Dynamo Dresden vendte Brian Hamalainen i 2020 retur til Lyngby Boldklub, hvor han altså nu tager et halvt år mere.