• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Lyngby har Superligaens laveste budget: Ikke os, der henter Zlatan

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der er ikke mange penge til indkøb i Lyngby Boldklub, siger direktør.

Af Victor Risager

Lyngby Boldklub sikrede sig i den forgangne sæson overlevelse i Superligaen, men De Kongeblå vil fortsat have det laveste sportslige budget i Superligaen. Sådan siger Lyngby-direktør Andreas Byder til Det Grønne Område.

Det er ikke mange år siden, at Lyngby havde store problemer med økonomien, men der er kommet bedre styr på det med, siden Friends of Lyngby overtog klubben. Og i en økonomisk forstand er Superliga-overlevelsen vigtig, da De Kongeblå så kan fortsætte med deres nuværende setup.

Men overlevelse er ikke ensbetydende med, at der er mange penge til indkøb denne sommer.

- Vi kigger fortsat på et sportsligt budget, som bliver det absolut laveste i Superligaen, siger Andreas Byder til Det Grønne Område og uddyber:

- Og vi kommer ikke til at tage nogen vilde chancer eller gamble med klubbens økonomi. Vi skal selvfølgelig forsøge at beholde vores kerne og forstærke holdet, hvor vi kan, og det er den sportslige afdeling allerede i fuld gang med. Men det bliver ikke os, der henter Zlatan ind, det lader vi andre om.

Lyngby Boldklub har allerede hentet en stor profil denne sommer i Christian ”Greko” Jakobsen fra SønderjyskE, mens man har sagt farvel til lejesvenden Rezan Corlu samt Jesper Christjansen, Martin Ørnskov og Lasse Nielsen.

I den kommende sæson vil Superligaen bestå af 12 hold, og Vejle Boldklub er den eneste oprykker. Til gengæld er Silkeborg IF, Esbjerg fB og Hobro IK rykket ud og skal spille NordicBet Liga. 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus