1. division

Tæt i toppen: Lyngby tager førstepladsen i 1. div

Med en sejr over Hvidovre ligger Lyngby hvert fald for en stund på førstepladsen i fodboldens 1. division.

Alle point tæller i den tætte kamp om oprykning i fodboldens 1. division.

Torsdag kunne Lyngby sætte tre af dem på kontoen med en sejr på 1-0 over Hvidovre. Resultatet betyder, at Lyngby hvert fald for en stund ligger nummer et i oprykningsspillet, hvor de to bedste får en billet til Superligaen.

Lyngby er á point med AC Horsens på andenpladsen og to point foran FC Helsingør på tredjepladsen. Begge de hold har dog spillet en kamp færre end Lyngby, som har tre opgør tilbage i kalenderen.

Kampens ene mål faldt cirka fem minutter inde i anden halvleg, da Magnus Westergaard sendte Lyngby i front.

Derfra formåede hjemmeholdet at holde fast i føringen, som altså sikrede en fortsat tæt topstrid.

Lyngby og Horsens rykkede ud af Superligaen i sidste sæson og ligner altså gode bud på at tage turen op igen.

Horsens er med fire sejre i træk det mest formstærke hold i oprykningsspillet og møder fredag FC Helsingør i en topkamp.