• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Mads Emil Madsens kommende klub skifter træner

Foto: LASK Linz

LASK Linz, som henter Silkeborg IF's anfører, skifter ud på trænerposten til næste sæson.

Af Victor Risager

Til næste sæson skal Mads Emil Madsen spille i østrigsk fodbold for LASK Linz, men han skal ikke spille for den cheftræner, der formentlig har spillet en rolle i at hente ham til klubben.

LASK har således skiftet ud på trænerposten efter en sæson, hvor de sluttede som nummer fire i den østrigske liga. Franske Valerien Ismael er således blevet fyret og erstattet af Dominik Thalhammer, som overtager rollen som cheftræner og sportsdirektør. Det skriver LASK på sin hjemmeside.

Læs også:Kent Nielsen hylder Silkeborg-profil: Han har x-faktor

Dominik Thalhammer har senest været landstræner for Østrigs kvindelandshold, men i LASK har man i årevis haft et godt øje til den 49-årige østriger.

- Vi kan forstå Valérien Ismaëls vrede og frustration over at skulle forlade efter denne store sæson. Beslutningen var virkelig meget vanskelig for os. Vi håber, at han på et tidspunkt vil forstå vores holdning og ikke er vred på os for at have annonceret hans farvel.

Læs også:Lodtrækning: FC København er en sejr fra Manchester United-brag

- Med Dominik Thalhammer har vi haft regelmæssig og god kontakt i årevis. Vi var altid på den samme bølgelængde. Vi var altid opmærksomme på, at hans passer som ingen andre med LASK, vores filosofi og vores mål. Vi har derfor altid holdt øje med hans situation, men før nu var det ikke blevet til andet uforpligtende drøftelser, siger klubpræsident Siegmund Gruber til LASK’s hjemmeside.

Mads Emil Madsen, 22 år, skifter fra Silkeborg IF til den østrigske klub efter denne Superliga-sæson og starter efter planen i klubben til august. Han har fået en fireårig kontrakt i klubben. 

Læs også:Silkeborg-anfører om klubskifte: Fascinerende spilfilosofi og setup

Superliga

Mere Superliga

Fokus