OB'er: Vi bliver bedre kamp for kamp
2016-01-06 13:34
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

I efteråret spillede Matti Lund Nielsen i OB, men manglende træning i Italien og kort tid på Fyn var skyld i, at han først ramte sit topniveau i den sidste uge af halvsæsonen.

27 minutter var alt, hvad Matti Lund Nielsen fik for OB i Superligaen i efteråret. Midtbanespilleren var ellers vendt hjem til barndomsklubben efter tre år i Italien, men han nåede aldrig at bide sig fast på holdet, inden kontrakten udløb ved årsskiftet.

Ifølge ham selv skyldes det ikke mindst, at han havde svære forudsætninger for at nå at etablere sig. Først 19. september skrev han kontrakt med OB, og eftersom efterårssæsonen sluttede i begyndelsen af december, var det svært at nå op på det niveau, der fik ham solgt til italiensk fodbold i første omgang.

- Det har uden tvivl rigtig meget at gøre med, at jeg principielt kun var der i to en halv måned. Jeg kom fra et transfervindue i Italien, hvor jeg ikke havde fået lov at træne med holdet så ofte. Det var tre måneder uden at træne med et hold, og derfor manglede jeg spiltræning. Det tager tid at bygge op. Det er ærgerligt, at det var så kort tid (i OB, red.). Det var kun den sidste uge til halvanden, at jeg følte mig det niveau, jeg gerne vil være på, siger han til tipsbladet.dk.

Selvom tiden var knap i OB, var Matti Lund Nielsen glad for at være der.

- Jeg havde en god tid der. Jeg har kun positive ting at sige om klubben. Det er vigtigt at for mig at slå fast, siger han.

Med indgangen til det nye år arbejder den 27-årige midtbanemand på at finde en ny klub og har efter eget udsagn arbejdet hårdt for at fastholde den topform, han nærmede sig inden vinterpausen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO