• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: Barca har FCKs supertalent på ønskelisten

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Barcelona er ved at genopbygge, efter Lionel Messi har forladt klubben, og man kæmper med økonomiske problemer, og derfor er man interesseret i gode, unge spillere. Ifølge spansk medie er Roony Bardghji på ønskelisten.

Af Kenneth Jensen

Han er den tredjeyngste Superliga-spiller nogensinde, og han er den yngste til at score i Superligaen med sine 16 år og 13 dage.

Roony Bardghji, 16 år, har indtaget dansk fodbolds bedste række med storm, og han ligner en spiller, der er på vej mod de helt store adresser i Europa.

Offensivspilleren kom til FCK for halvandet år siden, og for et år siden skrev han under på en kontrakt med FCK.

Men det er ikke sikkert, at Roony Bardghji kommer til at være i FCK længe, for stortalentet er eftertragtet flere steder i Europa. Ifølge B.T. er Chelsea FC interesseret - det var klubben sådan set også, da Bardghji kom til FCK - og det forlyder nu også i det spanske medie Fichajes, at FC Barcelona har offensivspilleren på ønskelisten.

Barcelona er i en ny fase, efter man sagde farvel til stjernen Lionel Messi i sommer, og man er også ved at forsøge at få styr på det store økonomiske underskud. Noget af det, Barcelona måske kan gøre fremadrettet, er at hente gode, unge talenter, som man udvikler og sælger. Eller holder på for så i stedet at købe færre dyre førsteholdsspillere.

Gavi, Pedri, Ansu Fati, Yusuf Demir, Riqui Puig, Alejandro Balde, Nico Gonzalez og Ilias Akhomach er nogle af de unge stortalenter, der er kommet ind på og omkring førsteholdet, og i det lys ville en spiller som Roony Bardghji passe godt. 

Svenskeren bliver dog ikke billig at hente - FCK kommer formentlig til at kræve over 100 millioner danske kroner for den 16-årige kantspiller, der virkelig har vist klassen tidligt i karrieren.

FCK overvintrer på andenpladsen i Superligaen - Roony Bardghjis efterår er forbi, da han ikke er registreret til at spille i Conference League.