Melder om helt anden pris på Mathias Kvistgaarden
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Melder om helt anden pris på Mathias Kvistgaarden

Interesserede klubber skal ifølge Ekstra Bladet hoste op med et markant større millionbeløb, end det der florerer i skotske medier.

Det er ikke forkert at sige, at 2023 har været Mathias Kvistgaardens år.

Brøndby-angriberen har fra en plads som reserve i starten af året vist sig som et af Brøndbys farligste offensive kort, hvilket større adresser også har bemærket.

For nyligt forlød det således i den skotske presse, at Celtic skulle være ude efter Mathias Kvistgaarden, og at Brøndby skulle forlange omkring 35 millioner kroner for spydspidsen.

Ekstra Bladet beretter dog om en noget anden pris på angriberen. Avisen erfarer, at interesserede klubber skal hoste op med omkring 52 millioner kroner, og det er altså i samme leje som Mads Hermansen og Jesper Lindstrøm.

Ifølge Ekstra Bladet ligger der ikke noget konkret tilbud på Carsten V. Jensens bord, og planen er heller ikke umiddelbart, at Mathias Kvistgaarden skal skydes afsted denne sommer.

Man kan dog aldrig sige aldrig i et transfervindue, men Mathias Kvistgaarden har det godt i Brøndby, som han også forlængede sin aftale med tidligere på året. Det kastede også en solid lønforhøjelse af sig.

I forrige spillerunde åbnede han målkontoen i denne sæson, da han afgjorde kampen mod Lyngby BK, som Brøndby vandt med 3-0, med sin scoring til 2-0. I sidste sæson blev det til syv scoringer, hvor størstedelen af dem faldt i mesterskabsspillet.

Mathias Kvistgaarden, 21 år, er på kontrakt i Brøndby IF frem til sommeren 2027.