VM

Lettet Messi: Fjerner vægt fra vores skuldre

Argentinas hold havde brug for en sejr over Mexico for at overleve ved VM. Det pressede i den grad holdet.

Med en sejr over Mexico har Argentina lettet lidt af det pres, holdet satte sig selv under, da det tabte sin første kamp ved VM til Saudi-Arabien.

Det siger holdets store stjerne Lionel Messi ifølge nyhedsbureauet Reuters efter kampen mod Mexico.

Argentina slog Mexico 2-0. Dermed ligger mandskabet nummer to i gruppen, inden holdet møder Polen.

- Det fjerner vægt fra vores skuldre, siger Messi.

- Vi har ro i sindet, og det er tilbage på vores hænder igen, siger argentineren, der stod for det første mål.

Efter 64 minutter fik Messi bolden på kanten af feltet, og PSG-stjernen sparkede den fladt ind helt ude ved stolpen. Assisten kom fra Angel Di Maria.

Kampens andet mål blev scoret af Enzo Fernandez.

Især Messis mål var en forløsning. Havde Argentina tabt kampen, havde holdet været ude af turneringen.

- Jeg tror, den første halvleg var svær på grund af situationen og vores behov for at vinde, siger Messi.

- Vi kunne ikke finde pladsen. Vi flyttede ikke bolden fra side til side, tilføjer han.

Først i anden halvleg begyndte holdet at finde de rigtige takter, mener argentineren.

Også træner Lionel Scaloni lagde efter kampen vægt på, at holdet havde været under stort pres.

- Den er ikke god - følelsen af, at du spiller mere end bare en fodboldkamp. Det er ikke fedt, siger Scaloni efter kampen.

Med lørdagens sejr kravler Argentina fra sidstepladsen op på andenpladsen i gruppe C med tre point. Polen, som tidligere lørdag vandt 2-0 over Saudi-Arabien, topper gruppen med fire point efter to kampe.

Saudi-Arabien har tre point på tredjepladsen grundet en dårligere målscore end Argentina på to mål. Mexico har et point på sidstepladsen.