• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Mourinho har 11 dage til at redde sit job

Foto: Getty Images

The Telegraph skriver, at de næste 11 dage formentlig får afgørende konsekvenser for, om José Mourinho fortsat er træner for Tottenham i begyndelsen af næste sæson.

Af plbold.dk

José Mourinho har 11 dage til at sikre sig, at Daniel Levy og Tottenham-ledelsen ikke mister tiltroen til, at portugiseren er den bedste mand til at føre The Lilywhites ind i næste sæson. Det skriver The Telegraph.

Lige nu er Tottenham inde i en jammerlig stime med fem nederlag i de seneste seks Premier League-kampe, men Levy håber fortsat på, at den feterede træner vender den uheldige udvikling, så endnu en trænerfyring inden for kort tid ikke bliver nødvendig.

Derfor bliver de næste 11 dage afgørende. Onsdag venter Wolfsberger i Europa League, inden Tottenham i perioden også har Premier League-opgør mod Burnley, Fulham og Crystal Palace. På papiret burde det være overkommelige modstandere, og fire sejre vil måske give Spurs' sæson og Mourinho nyt liv.

Det er i hvert fald Levys håb, selvom Tottenham-chefen selvfølgelig også forbereder sig på et scenarie, hvor en fyring af Mourinho kommer på tale. Forleden var der meldinger om, at Brendan Rodgers skulle være klubbens førstevalg til at erstatte portugiseren.

The Telegraph skriver dog, at det skulle være Julian Nagelsmann fra RB Leipzig, der i stedet ses som den ideelle afløser.

 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus