• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Mraz-agent vil have aftale med Brøndby på plads

Foto: Getty Images

Samuel Mraz' situation i Brøndby er endnu ikke afklaret, hvor det nu ser ud til, at deres aftale udløber ved slutningen af denne måned. Agenten regner dog med at der findes en løsning.

Af Oliver Okstrøm

Der er en måned tilbage af den lejekontrakt, som blev lavet mellem Samuel Mraz, Brøndby og italienske Empoli, der ejer angriberen. Dog ser det ud til, at man er på vej til at finde en løsning. 

Det fortæller spillerens agent Pawel Zimonczyk til B.T.-podcasten 'Transfervinduet'.

- Det er i begges interesse, for hvis han tager tilbage til Empoli, kan han ikke spille der. Derfor vil det være helt oplagt, at klubberne bliver enige - og spilleren skal også nok blive enig. Jeg forventer ingen problemer, lyder det fra Pawel Zimonczyk.

Derudover peger agenten på, at Samuel Mraz er faldet særdeles godt til i det danske, hvor det er en del anderledes end i Italien. Han skulle tilsyneladende være blevet forelsket i Brøndby-fansene, Superligaen og landet generelt. 

Det skyldes ifølge agenten, at alt foregår efter bogen i Danmark og til den rigtige tid modsat i Italien, hvor man har en anden mentalitet, mener Zimonczyk.

Intet er dog på plads endnu, og Mraz' frikøbsklausul i lejeaftalen er overskredet, fortalte Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen til TV3 Sport i forbindelse med deres kamp mod Sønderjyske tirsdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.