• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Nantes præsenterer Nicolaj Thomsen

Nantes præsenterer Nicolaj Thomsen
Foto: Nantes

Den danske midtbanespiller Nicolaj Thomsen er officiel i Nantes.

Af Kenneth Jensen

En transfersaga, der varede et år, er nu endelig slut.

Som tipsbladet.dk tidligere på ugen kunne afsløre, kan Nicolaj Thomsen nu kalde sig for Nantes-spiller: Danskeren er netop blevet præsenteret i den franske klub, hvor han har underskrevet en fireårig aftale.

Nantes var klubben, hvor Thomsen var på plads for et år siden, men aftalen faldt til jorden, fordi Nantes ville have Thomsen til discount på grund af danskerens 'dovne øje'. 

Men alt godt kommer til den, der venter, og denne sommer kom den franske klub altså tilbage efter Nicolaj Thomsen, som tipsbladet.dk har rapporteret intensivt om. De to klubber blev enige, og Nicolaj Thomsen gennemgik onsdag og torsdag et lægetjek i den franske klub, hvor han blandt andet bliver holdkammerat med Alexander Kacaniklic, der tidligere har spillet i FC København. Et lægetjek, Thomsen selvfølgelig bestod.

Prisen på Nicolaj Thomsen er 3,9 millioner kroner - en pris, der med præstationsbetinget bonus stiger til 4,5 millioner kroner. AaB har også sikret sig klausul på Thomsen.

Thomsen nåede 122 Superliga-kampe for AaB. Han kvitterede med 10 scoringer i landets bedste række og 25 assists og var i 2014 en vigtig spiller for AaB, der vandt både mesterskabet og pokalfinalen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020