• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Neestrup: Jeg forstår godt, du spørger ind til ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FCK-træneren pegede før opgøret mod Viborg FF på, at der er andre dygtige spillere end Mohamed Daramy i FCK.

Af Kenneth Jensen

Når FC København om få minutter går på banen til et afgørende opgør mod Viborg FF, er det med kantspiller Mohamed Daramy tilbage i startopstillingen.

Han kom ind i opgøret mod AGF senest, og nu er han altså vurderet til at være fit nok til at starte opgøret mod Viborg FF, efter han inden har været fraværende med en mindre skade.

Men selv om det er en glæde for Jacob Neestrup at have Ajax-spilleren tilbage, har klubben også vist kvaliteter uden Daramy i startopstillingen, peger FCK-træneren på.

- Han lavede et godt indhop mod AGF, og nu har han haft otte dage til at få styr på sine skavanker.

- Jeg forstår godt, at du spørger ind til "Mo". Men han var ikke på banen i de sidste 50 minutter mod Brøndby. En kamp, vi vandt. Han var ikke med i pokalfinalen, og den vandt vi også. De er meget mere end bare Daramy eller Lerager eller Falk eller Clem eller Jelert. Det er et stærk kollektiv, der har arbejdet sig tilbage fra en kropumulig position. Vi har i foråret taget ni point på FC Nordsjælland og 10 på Viborg. Nu handler det om at gøre tingene færdig, siger Jacob Neestrup inden opgøret mod Viborg FF til Discovery.

FCK vandt 3-1 i Brøndby, 1-0 i pokalfinalen over AaB, og så endte det 4-3 i en forrygende kamp mod AGF senest.

Der er kampstart klokken 16.00 i Viborg, og hvis FCK vinder, bliver man dansk mester, hvis FC NOrdsjælland taber ude mod Brøndby IF.