Nordstrand færdig i FCN: Sigter mod ny Superliga-klub
Illustration
Superliga

Nordstrand færdig i FCN: Sigter mod ny Superliga-klub

Morten Nordstrand regner med at spille sin sidste hjemmekamp for FC Nordsjælland på søndag. Han forventer ikke at forlænge sin kontrakt med klubben, der udløber til nytår.

Når FC Nordsjælland søndag møder Brøndby på Farum Park, bliver det samtidig en afsked med Morten Nordstrand, der gennem en årrække har været en del af klubben nord for København.

Morten Nordstrand har kontraktudløb i FC Nordsjælland til vinter, og han regner ikke med at forlænge sin kontrakt. Det fastslår han over for tipsbladet.dk.

- Umiddelbart tænker jeg, at jeg spiller min sidste hjemmekamp på søndag. Så må jeg finde et andet sted at spille. Det er det, jeg tænker. Jeg er ikke interesseret i at sidde på bænken, og jeg tror heller ikke, at FC Nordsjælland er interesseret i at have mig siddende på bænke så meget længere, siger Morten Nordstrand til tipsbladet.dk.

Han ser tilbage på et efterår, hvor han ikke har fået meget spilletid under Olafur Kristjansson.

- Jeg har mest fungeret som indhopper. Jeg har kun spillet to gange som start. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men træneren har valgt nogle andre end mig, og det er der ikke noget at gøre ved. Sådan er det, siger Morten Nordstrand.

Den tidligere Superliga-topscorer og landsholdsspiller er nu på udkig efter en ny klub.

- Jeg skal finde et sted, hvor jeg kan komme til at spille. Jeg savner det. Det kan jeg mærke. Jeg kan godt lide at træne, men i min alder er det kampene, der er sjove. Jeg skal finde et sted, hvor jeg kan komme til at spille. Der er ikke nogen afklaring på noget endnu, men jeg håber, at der kommer noget snart. Der er ikke noget på plads endnu, lyder det fra angriberen, der helst vil fortsætte i Superligaen.

- Jeg føler helt klart, at jeg godt kan være med endnu, så det er min førsteprioritet, siger han.

Morten Nordstrand har spillet i FC Nordsjælland de seneste tre sæsoner. Han har tidligere spillet for Groningen, FC København og Lyngby.