Superliga

Nordstrand: Været skuffet rigtig mange gange

FC Københavns angrebsreserve fortæller om den svære tid på bænken.

Efter knap fem år som FCK'er er den tid nu ved at rinde ud for Morten Nordstrand. Foreløbig er det blevet til tre mesterskaber og en pokaltitel med mulighed for en mere af hver før kontraktudløbet, mens han står noteret for 127 kampe og 40 mål for klubben.

Det er ganske fine tal, når man tager halvanden sæson som udlejet med i beregningerne, men derfor har det alligevel været en blandet omgang for den 28-årige angriber, der efter en plads i startopstillingen i de første 18 måneder af kontraktperioden, siden har jaget fast spilletid. For det meste forgæves.

-Jeg har da været skuffet rigtig mange gange. Hver eneste gang man går hjem fra træning dagen før kamp og har fået at vide, at man skal starte på bænken, er man skuffet. Men jeg prøver altid at gøre det så godt som muligt, når man så kommer ind, for det nytter jo ikke noget at sætte sig over i hjørnet og være sur. Det hjælper jo ikke dig selv.

- Så ja, jeg har da været skuffet rigtig mange gange, og når du går ind og ser på min kampstatistik, så er jeg blevet skiftet ind flere gange, end jeg er blevet skiftet ud, så det siger også noget om, at det er lidt skuffende. Men det er ikke noget, der har påvirket min tro på mine egne evner. Jeg har altid følt, at jeg kunne gøre en forskel, når jeg har spillet, så nej, det har det ikke, siger Morten Nordstrand til Tipsbladet.

Men hvorfor er det gået, som det er gået, hvorfor kom han ikke allerede til FC Nordsjælland sidste sommer, hvorfor sagde han ja i anden omgang trods flere bejlere og hvad med den store mesterskabskamp på onsdag mellem hans kommende og hans nuværende klub? Har han overhovedet lyst til at spille med i den, for hvad nu hvis han scorer, hvad nu hvis han brænder?

Læs mere: Tipsbladet har fået en længere snak med Morten Nordstrand. Avisen er på gaden nu, men du kan også læse den direkte på din iPad ved at klikke her.