• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Norsk stjerne forhandler med danske klubber

Norsk stjerne forhandler med danske klubber
Illustration

Den norske stjernespiller Morten Gamst Pedersen er i konkrete forhandlinger med danske klubber.

Af Ole Hoffskov

Olof Mellberg skiftede tidligere på sommeren til FC København, og nu peger meget i retning af, at endnu en af Skandinaviens største fodboldstjerner er på vej til dansk fodbold. Morten Gamst Pedersen forlader engelske Blackburn i løbet af de næste to uger, da han er for løntung for Championship-klubben, og et skifte til Danmark er højaktuel.

- Vi forhandler med danske klubber, det kan jeg godt bekræfte. Der var hurtigt interesse fra Danmark, og interessen er meget konkret. Morten vil et sted hen, hvor han har udsigt til spilletid, og Danmark er helt klart interessant i den forbindelse, siger Morten Gamst Pedersens agent, Rune Hauge, til tipsbladet.dk.

Og hvilke danske klubber står så og mangler en venstre kant? Ja, det gør først og fremmest FC København. De danske mestre har for længst proklameret, at en venstre midtbanespiller er højeste prioritet, inden transfervinduet smækker i den 2. september.

Og nordmanden er interesseret i den danske mesterklub.

- Det er en storklub, der desuden skal spille Champions League i denne sæson. Det er åbenlyst, at FC København er interessant for Morten, fortæller Rune Hauge.

Betyder det, at FC København er en af de klubber, I forhandler med?

- Det kan jeg ikke sige.

Morten Gamst Pedersen har spillet i omegnen af 300 kampe for Blackburn, som han skiftede til i 2004 fra Tromsø. Den 31-årige nordmand er ikke kendt for at være en klassisk venstre kant med skarpe driblinger og hurtige ryk, men til gengæld er han indehaver af en sparketeknik og et overblik, der sjældent opleves i den danske Superliga – men det bliver der måske lavet om på i løbet af de næste 14 dage.

Tipsbladet.dk arbejder på at få en kommentar fra Morten Gamst Pedersen, der står noteret for 74 landskampe for Norge.